Vi är en familj som bedriver ett litet hundpensionat som vi vill behålla familjärt och vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma. Naturligtsvis är vi godkända av Norrköpings Miljö och Hälsoskyddskontoret enligt paragraf 16 och innehar Ansvarsförsäkring samt F-skattesedel .

Vi har kameraövervakning både i hundstallet och på bakgårdarna och hundarna lämnas aldrig ensamma. Vi bor i skogen där vi tar våra promenader. Vi har både utegårdar som hundarna får vistas i eller stora uteboxar under tak som är svala och sköna samtidigt som de kan se ut mot skog och stall och hästhagar. Vill man så kan man även välja att ha hunden inne i hundstallet .

Vårt mål är att våra gäster ska trivas och vi arbetar med att de hundar vi tar emot på Pensionat ska få vara med oss ute på vår stora inhängnande gård på ca 1.5 tunnland och även leka med våra egna hundar om ägaren vill .

Vi vill att även hundarna ska ha en rolig semester och inte en förvaring i rastgårdarna – Välkomna önskar familjen på Björnmossen .